Kerkdiensten

Elke zondag vieren we samen een kerkdienst. Deze begint om 10.30 uur en duurt ongeveer een uur. Op de eerste zondag van de maand en op hoogtijdagen vieren we Avondmaal. Iedereen is vrij om hierin mee te doen.

NB: Volgend op het RIVM advies zijn er momenteel GEEN DIENSTEN in Utrecht en Zeist en in de Wartburg, dat duurt in ieder geval tot en met 29 maart.

Informatie over aanstaande kerkdiensten vindt u op de agenda.

 

foto's Ramon Mosterd

Na de dienst is iedereen uitgenodigd voor koffie of thee. Dit is dé ontmoetingsplek voor de gemeenteleden en voor gasten.

Kinderen zijn welkom bij Kinderkerk, Kerk op Schoot en oppas.

Muziek en zang zijn een belangrijk onderdeel van elke dienst. Na het geloof, noemt Luther de muziek Gods grootste gave aan de mens. U hoort dit terug in onze kerkdiensten.

De zondagse dienst

Elke zondag is er een kerkdienst die begint om 10.30 u. Deze dienst duurt ongeveer een uur. 

Lees meer...

Hoogtijdagen

Kerst, Pasen, Pinksteren, met Hervormingsdag is het feest in onze kerk! Er wordt uitbundig gemusiceerd door gemeente, zangers en instrumentalisten.

Lees meer...

Gottesdienst in deutscher Sprache

Dreimal im Jahr wird in der Evangelisch-Lutherischen Kirche in Utrecht ein Gottesdienst ganz in deutscher Sprache gehalten. Seien Sie herzlich willkommen!

Lees meer...

De Wartburgkapel

Ook in de Wartburgkapel wordt iedere zondag (10.00 uur, Kennedylaan 16 in Utrecht) een kerkdienst in de lutherse traditie gevierd.